Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان تخصیص آب به لرستان را فاجعه دانست و گفت: در قسمت‌هایی از استان تخصیص آب را دوباره کاهش داده‌اند پس این وظیفه نمایندگان و مسئولان است که پیگیری لازم را انجام دهند. ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۹ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، الهیار ملکشاهی شامگاه یکشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان لرستان که در استانداری لرستان برگزار شد وضعیت عمومی کشور را مناسب ارزیابی کرد و اظهارداشت: باید به صورت نسبی به وضعیت کشور نگاه کرد نه مطلق چرا که وضعیت کشور از لحاظ بین المللی خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه ما با استدلال‌های خوب تیممان پیروزی بزرگی در دادگاه لاهه کسب کردیم افزود: با محدودیت و ممنوعیت تحریم از طرف آمریکا، بی‌آبرویی و تحقیر آنها و رئیس‌جمهورشان را مشاهده کردیم و این کارهایی که رئیس جمهور آمریکا انجام می‌دهد دقیقا مانند کارهای یک یاغی است.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان وضعیت کشور را از نظر ریالی ارزی نسبت به سال‌های گذشته بهتر دانست و عنوان کرد: با دولت‌ها و ملت‌ها ارتباط خوبی برقرار شده است.

وی بیان کرد: در راهپیمایی اربعین حدود دو میلیون شرکت کننده داشتیم و خوشبختانه، اختلاف بین ایران و عراق را که به دنبال آن بودند به محبت تبدیل شد و با استفاده از ظرفیت اربعین با ملت‌های زیادی ارتباط برقرار کرده‌ایم.

ملکشاهی در مورد تخصیص آب استان نیز گفت: تخصیص آب به لرستان فاجعه است چون ما کمتر از معدل کشور از تخصیص آب برخورداریم بنابراین امیدواریم مسئولان این امر را در دستور کار خود قرار دهند و به مردم گزارش دهند چون در قسمت‌هایی از استان تخصیص آب را دوباره کاهش داده‌اند پس این وظیفه نمایندگان و مسئولان است که پیگیری لازم را انجام دهند.

وی تصریح کرد: در بحث تخصیص آب استان لرستان، مسئولان باید تلاش و کار بیشتری انجام دهند و هر جایی هم که کمکی بخواهند ما دریغ نمی‌کنیم.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با  بودجه کشور نیز خاطرنشان کرد: دولت مکلف است که 15 آذر بودجه را به مجلس تقدیم کند و اکنون کمتر از یک ماه فرصت باقی مانده است، بعضی مدیران استان شبانه روز آنجا هستند و حتی آنجا می‌خوابند و با کارشناسان مرتبه پایین ارتباط برقرار می‌کنند چون می‌دانند که بودجه از طرف کارشناسان پایین دستی به مسئولان بالادستی می‌رسد.

وی اظهارداشت: به مسئولان استان  لرستان پیشنهاد می‌کنم که زمان طلایی را از دست ندهند و به جد پیگیری کنند و حتی اگر از ما هم کمک بخواهند دریغ نمی‌کنیم چون مجلس 5 تا 10 درصد بیشتر بودجه را تغییر نمی‌دهد که آن نیز شاید نباشد چرا که مجلس کار کارشناسی انجام نمی‌دهد.

ملکشاهی در رابطه با مشکلات موجود استان  نیز افزود: خوشبختانه استان لرستان از جهات مختلفی سرآمد است هرچند مشکلات اقتصادی، عمرانی و معیشتی دارد اما استان آرام و امنی است و زمینه کار در این استان فراهم است اما گاهی علیه این امنیت تبلیغ می‌شود و دنبال از بین بردن آن هستند در حالی که  این امنیت خود یک زیرساخت برای لرستان و سرمایه گذاری در استان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به عدم تاسیس برخی از ادارات در شهرستان رومشکان اشاره کرد و گفت: هنوز برخی از ادارات در شهرستان تازه تاسیس رومشکان راه‌ندازی نشده  از جمله جمعیت هلال احمر بنابراین از شورای برنامه‌ریزی در خواست می‌کنیم که اختصاص زمین از طرف جهاد کشاورزی به هلال احمر این شهرستان را پیگیری کنند.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان با بیان اینکه در بخش میراث فرهنگی سر آمد هستیم اما قسمت زیادی از میراث فرهنگی ما شناسایی و مطالعه نشده است عنوان کرد: در این زمینه دره شیرز منحصر به فرد است و حتی شاید در دنیا هم منحصر به فرد باشد.

وی در رابطه با ثبت جهانی و ژئوپارک شدن شیرز نیز بیان کرد: برای این کار مطالعات آن باید انجام و امکاناتی اختصاص داده شود  البته موانع باید برداشته شود تا این کار سریعتر انجام شود.

ملکشاهی در رابطه با سختمان در حال احداث استانداری لرستان نیز گفت: درست است که ساختمان استانداری لرستان مناسب نیست و در شأن حاکمیت استان نیست و به خاطر ساخت ساختمان استانداری از دست اندرکاران تشکر می‌کنم اما مرکز حاکمیت باید در مرکز همان شهر یا کشور باشد و  بنده نمی‌دانم با چه استدلال و برهانی مرکز حاکمیت استان را در یک بیابان و بیغوله می‌سازید؟!

انتهای پیام/م

R41450/P1486/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۱۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه جمعیت و فرزندآوری در کشور و استان قم گفت: علاوه بر تلاش برای افزایش جمعیت، باید از اتفاقاتی همچون سوانح رانندگی و ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر که باعث کاهش جمعیت می‌شود نیز جلوگیری کرد. - اخبار استانها -

مهدی مصری به خبرنگار تسنیم در قم گفت: با توجه به اهمیتی که موضوع جوانی جمعیت در کشور دارد باید ابتدا فرهنگ‌سازی و نگرش همکاری در ما نهادینه شود.

وی با تاکید بر اصلاح رویکرد بازدارنده گذشته از نگاه دولت و وزارت بهداشت در زمینه‌ جوانی جمعیت افزود: جمعیتی که به سمت پیری می‌رود، پیشرفت و توانمندی خاصی نخواهد داشت؛ در سطح  جوانی جمعیت باید فرهنگ‌سازی صورت بگیرد و تاکنون مجلس توانسته قانون را اصلاح کند، قانون جوانی جمعیت را نهادینه کرده و نگاه دولت و وزارت بهداشت و مردم را به عواقب پیری جمعیت که شامل عدم پیشرفت کشور، مشکلات معیشتی، فرهنگی و... خواهد بود، جلب کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره  به آمار بالای حوادث تصادفات جاده‌ای و نقش آن در کاهش جمعیت گفت: آمار بالای تصادفات، نشان دهنده لزوم اهمیت فرهنگ‌سازی انسانی و پیگیری دستگاه‌های نظارتی‌ است، ما باید علاوه بر فرهنگ سازی، بتوانیم زیرساخت ها و تسهیلات لازم در حوزه بیمارستانی، بهداشت و درمان را اصلاح کنیم و در بحث جاده سازی، فرهنگ ترافیک، خودروسازی و ... کارهایی در جهت رفع این مشکلات انجام دهیم.

وی عنوان کرد: پیشگیری قاعده‌مند از بیماری‌های غیرواگیر و اصلاح سبک زندگی، جمعیت موجود را حفظ و مانع از بین رفتن جمعیت جوان کشور می‌شود.

وی با اشاره به کارهای خوب دولت در حوزه حمایت از زوج‌های نابارور تصریح کرد: دولت با ایجاد صندوق صعب‌العلاج، درمان ناباروری را در دستور کار بیمه‌ها قرار داده است، ضمن اینکه خدمات سطح یک و دو و سه با فراهم آوردن نیروی انسانی و ملزومات در حال اجراست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تجهیز زیرساخت‌های استان در زمینه درمان مستقل را نیز مهم دانست و گفت: جذب نیروهای جدید انسانی و برگزاری دوره های تخصصی هیئت علمی، استقلال درمانی استان را بالا می‌برد.

وی با اشاره به افزایش فرزندآوری در قم با برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های انجام شده توسط تیم‌های بهداشت و درمان و سلامت افزود: تعداد ولادت نوزادان در سال گذشته این استان در مقایسه با سال 1401، نیم درصد افزایش نشان می‌دهد.

مصری با بیان اینکه برای موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در استان باید برنامه‌ریزی‌های بیشتری انجام داد، عنوان کرد: در راستای فرزندآوری اقداماتی توسط تیم‌های بهداشت و درمان در استان قم انجام‌ شده که می توان به برپایی میز خدمت ارائه مشاوره فرزندآوری در هر هفته در محل برگزاری نماز جمعه قم اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: کارشناسان مامایی و مراقبین سلامت در مناسبت‌ها و جشن های عمومی به مردم مشاوره فرزندآوری و باروری سالم ارائه می دهند.

به گزارش تسنیم، استان قم از نظر جمعیتی، رتبه بیستم کشور را به خود اختصاص داده است و از نظر توزیع سالمندان بالای 60 سال براساس سرشماری سال 1395 مرکز آمار در رتبه 26 قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهمترین لحظه در تاریخ ورزش کشور همسایه؛ افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!
  • اقدامات اولیه ثبت جهانی «فلک‌الافلاک» باید تا مردادماه انجام شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟
  • اوسمار: خوردن ۴ گل ناراحتم می‌کند / حواسم به لیگ است نه تمدید!
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • خانجانی: توئیت فضائلی درباره تذکر به مسئولان، جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرده/دولت رئیسی مدافع گشت ارشاد است