Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@17:44:36 GMT

سفر به دنیای اسرارآمیز زمین/ شیرز، شگفتی گردشگری لرستان

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۴۲۱۵

سفر به دنیای اسرارآمیز زمین/ شیرز، شگفتی گردشگری لرستان

دره اسرارآمیز «شیرز» که به گرند کنیون ایران معروف و هرساله شاهد حضور گردشگران داخلی و خارجی می‌باشد، ظرفیت بالقوه در صنعت گردشگری لرستان است که بایستی با حمایت مسئولان بالفعل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، دره اسرارآمیز «شیرز» در ۵۵ کیلومتری مرکز شهر کوهدشت و در منطقه کوهدشت شمالی و در نقطه تلاقی سه استان کرمانشاه، ایلام و لرستان و در کنار رودخانه خروشان سیمره قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جاذبه طبیعی شگفت‌انگیز و تاریخی به گرند کنیون ایران معروف و هرساله شاهد حضور گردشگران داخلی و خارجی بوده و دارای تنوعی بی‌نظیر و ظرفیتی بالقوه درزمینهٔ صنعت تورسیم و گردشگری است که بایستی با حمایت مسئولان بالفعل شود.

ژئو پارک خیره‌کننده‌ «شیرز» می‌تواند به‌عنوان یکی از گردشگاه‌های زیبای ایران به جهان معرفی شود که البته، نیازمند ایجاد زیرساخت‌های مناسب در این حوزه توسط بخش دولتی و خصوصی است.

حضور همه‌ساله گردشگران اروپایی و آسیایی در تنگه رویایی شیرز

محمد ابراهیمی، فعال زیست‌محیطی و عضو انجمن مردم‌نهاد آوای اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: دره شگفت‌انگیز «شیرز» یکی از زیبایی‌های خدادادی و مناطق دیدنی لرستان بوده که شهرت جهانی دارد اما به لحاظ زیرساخت دارای مشکلات فراوانی است.

وی با اشاره به‌ضرورت توجه جدی مسئولان ذی‌ربط به دره «شیرز»، افزود: انجمن‌های مردم‌نهاد به دلیل فرهنگ‌سازی درزمینهٔ جذب گردشگر و تداوم حضور آنان در منطقه، درخواست نصب یک تابلو ممنوعیت ورود هرگونه اسلحه مجاز و غیرمجاز به این منطقه را داشتند که هم‌اکنون در مرحله نهایی است و به تائید مسئولین نیز رسیده است.

فعال زیست‌محیطی عنوان کرد: این سایت طبیعی همواره شاهد حضور گردشگرانی خارجی از کشورهای پرتغال، روسیه، اسپانیا، هلند، چین و … است و برای رونق و تداوم صنعت گردشگری در این منطقه لازم است به زیرساخت‌هایی همچون ایجاد کمپ گردشگری، بازارچه صنایع‌دستی منطقه، آسفالت جاده منتهی به دره، ساماندهی مناسب ورودی، حمایت از سرمایه‌گذار بخش خصوصی و… توجه کرد.

وی ضمن انتقاد از تعلل برخی مسئولان در عمل کردن به قول‌هایی که داده‌اند، تصریح کرد: متأسفانه در این زمینه گزارش‌های مختلفی از طریق رسانه‌های خبری و صداوسیما گرفته‌شده، ولی فعلاً کار مناسب و چشمگیری درزمینهٔ رونق صنعت گردشگری علی‌رغم ظرفیت غنی دره شیرز صورت نگرفته است.

عدم زیرساخت مناسب، به دره شیرز آسیب می‌زند

 حمید ضرونی، کوهنورد و گردشگر بومی منطقه گردشگری شیرز در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: با توجه به ایام کرونا حضور گردشگر و تورهای گردشگری در منطقه کمتر شد، البته چون آسیب کمتری به طبیعت بکر منطقه وارد می‌شد به این لحاظ خوب بود، زیرا شیرز به لحاظ زیرساختی صفر است.

 وی افزود: این منطقه درزمینهٔ ارتباط مخابراتی ضعیف و به لحاظ اینترنت نیز با مشکل مواجه است که می‌طلبد مسئولان در راستای رفع این مشکل، اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

کمپ گردشگری و دریاچه مصنوعی در نزدیکی «دره شیرز» ایجاد می‌شود

مجتبی نورعلی رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری کوهدشت در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: تنگه «شیرز» یک جاذبه گردشگری و دارای مجموعه‌ای از ظرفیت‌های طبیعی، تاریخی، ژئوتوریسمی و اکوتوریسمی منحصربه‌فرد در کوهدشت لرستان است.

وی افزود: در سیل سال ۹۸ مقداری از جاده منتهی به دره، دچار خساراتی شد که با واریانت جدید که زده‌شده و صرف اعتباری بالغ‌بر شش میلیارد ریال، مشکل تا حدودی برطرف شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری کوهدشت عنوان کرد: به جهت استفاده صحیح از صنعت گردشگری منطقه شیرز جلسات متعددی در این راستا برگزار شد و درباره ایجاد کمپ گردشگری، نصب تله‌کابین، ایجاد مکانی برای ورزش‌های آبی، ایجاد دریاچه مصنوعی و… تصمیمات مهمی اتخاذ شد.

وی با اشاره به توجه ویژه به بخش خصوصی در زمین رونق صنعت گردشگری، تصریح کرد: غار طبیعی شیرز معروف به «پل خدا»، در چندین مرحله که پس از سیل ۹۸ مسدود شده بود عملیات رفع مسدودی آن انجام‌شده است.

نورعلی با اشاره به وجود چشمه‌ها و آبشارهای زیبا دره شیرز، بیان کرد: ۲ پل معلق بااعتباری بالغ‌بر ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در این دره و در فاصله ۱۰۰ متری از هم نصب‌شده و ارتفاع هریک از آن‌ها از کف رودخانه تا بام ۱۰ متر است که زیبایی خاصی نیز به دره شیرز داده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: صنعت گردشگری دره شیرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۴۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن ملی در حال ساخت است

 ارسلان مالکی در سفر به لرستان و در بازدید از سایت نهضت ملی مسکن بروجرد ، اظهار داشت: تاکنون ۴۵ هزار هکتار زمین به نهضت ملی مسکن در کشور واگذار شده است .

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به تامین زمین در بخش قانون جوانی جمعیت، گفت: در سال گذشته وعده دادیم تا ۷۰ هزار قطعه زمین تحویل خانواده ها بدهیم که خوشبختانه تا پایان سال گذشته این تعداد قطعه زمین را تامین و به خانواده ها تحویل داده شد و امسال هم این روند ادامه خواهد داشت.

مالکی به مشکلات تامین زمین برای همه متقاضیان تائید نهایی شده در لرستان اشاره کرد و گفت : در شهرهای خرم آباد و بروجرد زمین مورد نیاز تامین شده و کار ساخت شروع شده است.

وی بیان کرد : در جلسه ی شورای مسکن استان با حضور استاندار مشکلات سد راه تامین زمین برای شهرهای استان چاره اندیشی شود.

معاون وزیر راه و شهر سازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: طرح نهضت ملی مسکن چند بخش و چند متغیر دارد، اولین موضوع تامین زمین است، موضوع دیگر بخش آورده مردم است، که باید مشارکت کنند و سهم آورده خودشان را تکمیل کنند.

مالکی افزود: آنچه که دولت باید پیگیری کند بحث تسهیلات است، برای اینکه فشار کمتری به مردم وارد شود زیرساخت‌ها را انجام خواهیم داد، اگر هم افزایی بین متقاضیان و دولت انجام شود تا پایان سال آینده واحدهای طرح نهضت ملی مسکن واگذار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن ملی در حال ساخت است
  • روند ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک باید تا مرداد نهایی شود
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • نسل جدید با مربی گمنام به دنبال شگفتی/ والیبال به المپیک می‌رسد؟
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد