Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد، سیدامین قاسمی،مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان اظهار داشت : دریاچه گهر نگین گردشگری اشترانکوه در طبیعت لرستان است که به منظور تامین روشنایی و رفاه حال گردشگران در اطراف آن، یک نیروگاه برق ۳۰ کیلو واتی احداث شد.

وی افزود : عملیات شاخص دیگری شامل احداث منبع و خط انتقال آب در بالادست، احداث سپتیک، بهسازی مسیر، دیواره سازی رودخانه، مرمت پل و تاسیسات مسیر، اجرای سکوی پیک‌نیکی و مرمت ابنیه و سرویس‌های بهداشتی در محدوده دریاچه گهر انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین بهسازی مسیر اجرای زیرساخت گردشگری در آبشار چکان شامل اجرای پیاده راه، سکو‌های پیک‌نیکی و عملیات تکمیل زیرساخت‌های گردشگری در کمپ گردشگری ازنا نیز انجام گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان با اشاره به همچنین ایجاد زیرساخت‌های گردشگری و ساماندهی چشمه‌های روستای چروش دلفان گفت: بقاع متبرکه امامزادگانی همچون امامزاده زیدبن علی (ع)، امامزاده محمد، احمد و ابراهیم در این استان ایام نوروز و تعطیلات، زائران بسیاری از سایر شهر‌ها و استان‌های کشور دارند.

قاسمی تصریح کرد: از جمله این بقاع متبرکه، امامزاده پیر شمس‌الدین است که در ۲۲ کیلومتری غرب شهرستان چگنی قرار دارد و در این منطقه سکو‌های پیک‌نیکی احداث شد و راه دسترسی و پله‌های این بقعه مورد بهسازی قرار گرفت.

وی در خصوص عملکرد یک ساله معاونت گردشگری از نصب ۱۹۷ تابلوی راهنمای گردشگری در سطح استان خبر داد و گفت: کار مطالعاتی و ارزیابی زیرساخت‌ها و قابلیت‌های گردشگری در محور خرم‌آباد - کرمانشاه نیز دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: طی یک‌سال اخیر در مراکز اقامتی استان شامل هتل، هتل آپارتمان و اقامتگاه‌های بوم‌گردی لرستان استان ۱۳ هزار و ۵۶۶ نفر گردشگر اقامت داشته و ۱۰۴ هزار و ۶۶۲ نفر از جاذبه‌های گردشگری استان بازدید کرده اند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان لرستان اضافه کرد: همچنین به مناسبت هفته گردشگری، برنامه‌هایی تحت عنوان تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب اسلامی، زیارت شهدای گمنام و دیدار با امام جمعه شهر خرم‌آباد و تهیه و نصب بنر‌های تبلیغاتی با محوریت شعار سال و گردشگری انجام می‌شود.

قاسمی بیان کرد: بازدید رایگان از موزه‌ها برای عموم در ۶مهر ماه و برای اساتید و دانشجویان درهفتم مهر ماه از جمله برنامه‌های شاخص در نظر گرفته شده این هفته است.

دریاچه گَهَر یک دریاچه کوهستانی در جنوب شرقی دورود و در منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه لرستان با ارتفاع ۲۳۵۰ متر از سطح دریا قرار گرفته‌است.

این دریاچه که به «نگین اشترانکوه» معروف است، به سبب نداشتن راه ماشین‌رو تا حد زیادی از خرابی و آلودگی به دست انسان به دور مانده‌است و سالانه حدود ۷۰ هزار گردشگر اقدام به بازدید از این منطقه می‌نمایند.

دره شیرز نیز نام دره‌ای در شمال غربی شهرستان کوهدشت، دهستان زردلان می‌باشد که به عنوان ژئو سایت ملی به ثبت رسیده‌است، این منطقه سرسبز در ۵۵ کیلومتری شهر کوهدشت و در نقطه تلاقی سه استان کرمانشاه، ایلام و لرستان در کنار رود سیمره واقع شده‌است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی لرستان گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۵۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان گفت: آب رودخانه‌های سقز، آدینان، خورخوره، سرشاخه‌های ساروق و سرشاخه‌های سیمینه‌رود از استان کردستان به سمت دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود.

آرش آریانژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار می‌کند: آب رودخانه‌های سقز، آدینان، خورخوره، سرشاخه‌های ساروق و سرشاخه‌های سیمینه‌رود از استان کردستان به سمت دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود.

وی میزان حجم جریان سطحی خروجی از استان کردستان به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را معادل ۱۲۸۴ میلیون مترمکعب اعلام می‌کند و می‌افزاید: حجم جریان سطحی خروجی از استان به سمت دریاچه ارومیه در دوره درازمدت ۱۵۶۲ میلیون مترمکعب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان ادامه داد: حجم جریان سطحی خروجی از استان کردستان به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری تا پایان اسفند ۱۴۰۲ نیز معادل ۶۹۹ میلیون مترمکعب بوده است.

آریانژاد اضافه کرد: شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان در چارچوب طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی مؤظف به اجرای طرح‌ها و پروژه‌هایی است که از محل اجرای آنها حجم معینی آب ذخیره شده و در راستای احیای دریاچه ارومیه به کار گرفته شده است.

وی یکی مهمترین این پروژه‌ها را انسداد چاه‌های غیرمجاز دانست و گفت: از ابتدای اجرای طرح تعادل بخشی تا پایان سال گذشته، ۹۸۴ حلقه چاه غیرمجاز مسدود شده که از این محل، حجم آبی به میزان ۱۴.۵۸ میلیون مترمکعب به آبخوان‌های استان برگشت داده شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان نصب و بهره‌برداری ۵۵۰ دستگاه کنتور هوشمند را نیز از دیگر اقدامات این شرکت دانست و تصریح کرد: اصلاح ۳۶۰ پروانه بهره‌برداری و ذخیره آب از این محل به میزان ۴.۸۳ میلیون مترمکعب، جلوگیری از اضافه برداشت ۳.۲ میلیون مترمکعب آب از محل چاه‌های مجاز از ابتدای اجرای طرح تا پایان سال ۱۴۰۲، انجام اقدامات لازم برنامه سازگاری با کم آبی و رهاسازی بیش از ۱.۲ میلیارد مترمکعب آب سطحی در سال به دریاچه سد شهید کاظمی (تعهد استان کردستان کمتر از یک میلیارد مترمکعب در سال است) از دیگر تعهدات و اقدامات این شرکت در راستای احیای دریاچه ارومیه بوده است.

کد خبر 748320

دیگر خبرها

  • آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟
  • مقام سازمان ملل : آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • مقام سازمان ملل: آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • کمبود ۲۵۰ میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان احداث می شود
  • تصاویری زیبا از ایجاد یک دریاچه در کویر تل شیطان (فیلم)
  • حمله پهپاد های اوکراین به ۲ انبار نفت روسیه
  • تصاویری زیبا از ایجاد یک دریاچه در کویر «تل شیطان» پس از بارش فراوان باران